Rioolservice Roosendaal

Waarom net nu?

Er hangt een vieze rioollucht in uw huis in Roosendaal of uw bad, de wasbak in de badkamer, de gootsteen in de keuken of uw toilet loopt niet meer goed leeg ,dan is er waarschijnlijk iets mis met uw afvoeren of uw riool. Het langzaam leeglopen van wasbakken, gootstenen en wc’s en / of stankoverlast zijn altijd de eerste signalen dat er iets aan de hand is. Ergens in uw huis is een gootsteen verstopt, een wc verstopt, of een andere afvoer verstopt. Wanneer zich een verstopping voordoet, moet deze zo snel mogelijk worden verholpen. Rioolservice Roosendaal staat bij dergelijke problemen altijd voor uw klaar.

Voordat een verstopping kan worden verholpen, moet deze altijd eerst worden gelokaliseerd. Een verstopping kan zich op de gekste plaatsen in uw afvoeren voordoen. De verstopping kan zitten in een afvoerputje, zwanenhals, bocht of verbinding. Daarom is het eerste wat ontstoppingsbedrijf Roosendaal doet, het opsporen van de verstopping met speciale camera’s in de afvoerleidingen. Daarna bekijken wij of de verstopping direct kan worden verholpen of dat er sprake is van een beschadiging. Als het om een kleine reparatie gaat, dan repareren wij de afvoer onmiddellijk. Is er meer aan de hand of moet een deel van de afvoeren worden vernieuwd, dan maken wij graag een afspraak.

Rioolreiniging Roosendaal beschikt over alle hulpmiddelen en technieken om verstoppingen op te sporen en deskundig en professioneel te verhelpen. Bij reparatie of vernieuwing kunnen wij met speciale apparatuur de ligging van uw riool in Roosendaal bepalen. Dit voorkomt extra zoek en graafwerk bij reparatie of vernieuwing. Wij ontstoppen, reinigen, repareren en vernieuwen alle afvoeren en riolen.

Oorzaken verstoppingen?

Rioolservice RoosendaalEen verstopt riool, verstopte wc of verstopte afvoer kan ontstaan door:

 • Ophopingen van vuil en vet;
 • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels);
 • Los raken van verbindingen door hoge druk;
 • Breuken;
 • Verzakkingen.

7 dagen per week

Rioolservice Roosendaal lost uw verstopping, indien mogelijk, nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding op. Ontstoppingsdienst Roosendaal is daarom het juiste adres indien u uw wc, riool of afvoer wilt laten ontstoppen, inspecteren, reinigen of vernieuwen.

Contact

Wilt u uw wc ontstoppen, uw gootsteen ontstoppen, uw riool ontstoppen of uw riool laten reinigen, bel dan ontstoppingsbedrijf  Roosendaal. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook. Na ontvangst van uw melding nemen wij contact met u op om aan te geven wanneer wij langs komen.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap