Rookdetectie

Wat is rookdetectie?

Heeft u last van stankoverlast maar heeft u geen scheuren, gaten of lekkages in riolering kunnen vinden? Dan is rookdetectie de oplossing voor u. Rookdetectie wordt gebruikt om scheurtjes en lekkages die met het blote oog niet waarneembaar zijn op te sporen. Een milieuvriendelijke rook wordt met hoge druk door uw riolering gespoten. De rook zal daar naar buiten komen waar de scheurtjes zich bevinden.

Rookdetectie

De voordelen van rookdetectie

Rioleringen zitten vaak ondergronds of op moeilijk te bereiken plaatsen. Om werkzaamheden aan een riolering uit te voeren moeten vaak muren of vloeren gesloopt worden. Rookdetectie spoort de mankementen aan uw riool effictief op. U weet naderhand waar de lekkages of scheurtjes zich bevinden en dus hoeft er alleen daar gesloopt te worden. Daarnaast worden ook kleine scheurtjes, die wellicht later voor grote overlast kunnen zorgen, opgespoord. U kunt deze preventief laten vervangen of herstellen.

Rioolservice Bergen op Zoom

Onze medewerkers hebben door de jaren veel kennis en ervaring opgebouwd in het uitvoeren van rookdetecties. Het uitvoeren van een dergelijke detectie vergt veel kennis en vakmanschap. Woont u in Bergen op Zoom en wilt u een rookdetectie laten uitvoeren? Neem dan contact op met Rioolservice Bergen op Zoom. Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar.

Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap