Camera controle

Handig en snel

Wij inspecteren het riool en afvoer om eventuele problemen met uw riool te signaleren met behulp van een camera controle. Een camera inspectie van het riool is altijd verstanding om uit te voeren. Er wordt een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering of afvoer, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer informatie

Wij maken bij de controle gebruik een kleurencamera, zodat wij eventuele problemen met uw afvoer of riool goed kunnen ontdekken. Het grote voordeel van deze manier van werken is de snelheid en de kosten. Er hoeft niet gegraven te worden en kunnen sneller het probleem verhelpen. Ook kunnen wij deze scherpe beelden voor u opslaan, bij eventuele claims of verzekerings zaken.

Handige tip bij aankoop

Camera controle Rioolservice Bergen op ZoomWanneer u een huis koopt adviseren wij u een inspectie met een camera inspectie te laten doen. Er wordt niet vaak gekozen voor rioolonderhoud bij koopwoningen. Zo weet u dat uw riool van uw nieuwe woning goed is. En komt u niet voor verassingen te staan na de aankoop.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? Of wilt u direct een oplossing voor uw probleem. Neem snel contact op met Rioolservice Bergen op Zoom. Wij helpen u graag.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap