Lekdetectie Bergen op Zoom

Lekdetectie voor woningen en bedrijven in Bergen op Zoom

Lekdetectie in Bergen op Zoom? Het kan zomaar ineens nodig zijn als u een vochtplek in uw huis of bedrijfspand ontdekt die er gisteren nog niet was. Heeft u dan lekkage en zo ja, waar zit dat lek? Soms is een lekkage makkelijk traceerbaar, maar soms is het zoeken naar een spreekwoordelijke speld in een hooiberg. Kunt u het lek zelf niet vinden, dan kan de waterschade alleen maar groter worden. Laat in dat geval een lekdetectie in Bergen op Zoom uitvoeren. Dat doen wij graag voor u. Voor lekdetectie gebruiken wij doeltreffende, geavanceerde technieken om een ‘onzichtbare’ lekkage in uw pand op te sporen. Voorkom dus ernstige waterschade als gevolg van een lastig te vinden lekkage door zo snel mogelijk een lekdetectie in Bergen op Zoom te laten doen. Maak een afspraak met Van de Beek Lekdetectie, onderdeel van Rioolservice Bergen op Zoom.

Hoe werkt lekdetectie?

Bij een lekdetectie in Bergen op Zoom maken we gebruik van gespecialiseerde, doelgerichte opsporingsmethoden. Zo kunnen we de precieze plek van een lekkage opsporen. Met nauwkeurige lekdetectie kunnen we zoveel mogelijk latere breek- en hakwerkzaamheden voor het herstel van de lekkage voorkomen. Voor de reparatie van het lek is dan vaak slechts een kleine opening maken al voldoende. Dat kan u behoorlijk schelen in de kosten voor eventuele sloop- en herstelwerkzaamheden. 

Lekdetectie Bergen op Zoom

Wanneer een lekdetectie laten uitvoeren?

Als bewoner of eigenaar kunt u een lekkage in uw pand doorgaans prima zelf vinden. Een lek bevindt zich vaak in de buurt van de vochtige plek. Maar wat als ie daar niet zit? Leidingen in vloeren, muren en plafonds zijn vaak niet zichtbaar. De vochtplekken door een lekkage daarentegen wel. Dan is het vinden van het lek erg belangrijk. Een lek snel vinden, kunt u laten doen met een geavanceerde lekdetectie in Bergen op Zoom!

Methoden voor lekdetectie in Bergen op Zoom

Voor lekdetectie in Bergen op Zoom kunnen we een aantal lekdetectie methoden inzetten. Die methoden zijn bijvoorbeeld:

 • Camera-inspectie om gedetailleerde beelden in leidingen, afvoerbuizen en andere moeilijk bereikbare plekken vast te leggen.
 • Detectie met formeergas: dit gas gebruiken we om lekkages op te sporen in onder andere leidingen, tanks en afgesloten ruimtes.
 • Endoscopie: hoogwaardige lekdetectie methode met een flexibele endoscoop om visuele inspecties te kunnen doen op lastig toegankelijke locaties.
 • Infrarood techniek: met de infrarood methode brengen we temperatuurverschillen in beeld die worden veroorzaakt door een lekkage of een vochtige plek.
 • Kleurstof test: met deze test voegen we een milieuvriendelijke kleurstof toe aan het leidingsysteem. Op de plek(ken) waar de kleurstof ontsnapt, zit dan een lek.

Afspraak maken voor lekdetectie

Laat een moeilijk te vinden of onzichtbaar lek opsporen met lekdetectie in Bergen op Zoom. U ontvangt na afloop een gedetailleerd rapport van ons dat u kunt gebruiken voor een schadeclaim bij uw verzekeraar. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap