Gootsteen ontstoppen

Uw gootsteen verstopt?

Uw gootsteen zit verstopt. U heeft alles al geprobeerd om deze zelf weer te ontstoppen, maar niets werkt goed. De verstopping blijft elke keer terug komen? De kans is dan groot dat er ergens in uw afvoerleidingen sprake is van een serieuze verstopping.  Dergelijke verstoppingen komen altijd erg ongelegen. U verwacht net bezoek of u wilt net op vakantie. De verstopping van uw afvoer moet derhalve snel worden opgelost. Rioolservice Bergen op Zoom kan uw gootsteen ontstoppen op een professionele en deskundige manier.

Diensten

Rioolservice Bergen op Zoom beschikt over alle apparatuur, materiaal en deskundigheid om elke gootsteen te ontstoppen. Daarbij staat een gemotiveerd en professioneel team van medewerkers voor u klaar.

Wij beschikken ook over apparatuur om de ligging van uw riool exact te bepalen. Dit scheelt bij het lokaliseren van de verstopping onnodig zoek en graafwerk. Ook voor reparatie, vernieuwing, reiniging en inspectie van uw afvoeren kunt u bij ons terecht.

De opnamen van een camera-inspectie kunnen digitaal worden vastgelegd. Deze opnamen kunt u gebruiken in de aan- of verkoop procedure van uw huis.

Service

Uw gootsteen ontstoppen doen wij indien mogelijk, nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding. Rioolservice Bergen op Zoom is daarom het juiste adres om uw gootsteen te ontstoppen, inspecteren, reinigen of vernieuwen.

De oorzaak van een verstopte gootsteen kan overal zitten. De verstopping kan in de gootsteen zelf zitten of een eind verderop in de afvoerleidingen. Met een speciale camera kijken we daarom eerst waar de verstopping precies zit. Vervolgens beoordelen we, in overleg met u, hoe we uw gootsteen het best kunnen ontstoppen.

Voor een verstopping kunnen verschillende oorzaken zijn:

 • Breuken;
 • Verzakkingen;
 • Ophopingen van vuil en vet;
 • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels);
 • Los raken van verbindingen door hoge druk.

Gootsteen ontstoppen

We kunnen uw gootsteen ontstoppen nadat de oorzaak van de verstopping is vastgesteld.  Meestal kunnen we de verstopping verhelpen via het leidingnetwerk zelf. Is er sprake van een beschadiging of verzakking, dan is reparatie of vernieuwing onvermijdelijk. Kleine reparaties kunnen bijna altijd direct worden uitgevoerd. Voor grotere reparaties waarbij hak-, breek- of graafwerk noodzakelijk is, maken we graag een afspraak. Wij kunnen u dan middels een offerte informeren over de werkzaamheden, de materialen, de planning en de kosten.

Contact

Uw gootsteen ontstoppen? Bel dan Rioolservice Bergen op Zoom. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap