Riool ontstoppen

Verstoppingen

Uw wasbak, gootsteen, bad, douche of toilet loopt niet goed door en af en toe hangt er een vieze rioollucht in huis. Alle huis tuin en keuken middeltjes om afvoeren te ontstoppen, werken niet goed of alleen maar tijdelijk. Dan is er waarschijnlijk sprake van een serieuze verstopping ergens in uw riool. Deze verstopping moet worden opgespoord en verholpen. Een riool ontstoppen is vakwerk. Met speciale camera’s moet de verstopping worden gelokaliseerd. Daarna  moet worden beoordeeld hoe de verstopping moet worden verholpen. Dit is afhankelijk van de oorzaak van de verstopping.

Belangrijkste oorzaken?

Riool-ontstoppen-WeertEen verstopt riool, verstopte wc of verstopte afvoer kan ontstaan door:

 • Ophopingen van vuil en vet;
 • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels);
 • Los raken van verbindingen door hoge druk;
 • Breuken;
 • Verzakkingen.

Nadat de oorzaak van de verstopping is vastgesteld moet deze worden verholpen.

Meestal kan men een riool ontstoppen via de leidingen zelf. Soms echter kom er meer bij kijken om een riool te ontstoppen.  Dan is er sprake van een beschadiging of een verzakking en is er reparatie nodig. Kleine reparaties kunnen vaak terstond worden uitgevoerd. Voor grotere reparaties is vaak nodig dat leidingen worden blootgelegd en dan is er breek- of graafwerk noodzakelijk. Voor deze reparaties maken wij graag een afspraak en een offerte.

Rioolservice Bergen op Zoom beschikt over alle apparatuur, materiaal en deskundigheid om uw riool te ontstoppen. Wij beschikken ook over apparatuur om de ligging van uw riool exact te bepalen. Dit scheelt bij ontstoppen onnodig zoek en graafwerk.

Ook voor vernieuwing, reiniging en inspectie van uw afvoeren kunt u bij ons terecht.

Het is mogelijk om de opnamen van een camera-inspectie digitaal vast te leggen. U kunt deze opnamen dan gebruiken in de aan- of verkoop procedure van uw huis.

7 dagen per week

U wilt een riool ontstoppen. Ga dan naar Rioolservice Bergen op Zoom. Wij staan dag en nacht ter beschikking om elk verstopping, indien mogelijk, nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding, te verhelpen. Rioolservice Bergen op Zoom is daarom het juiste adres indien u uw wc, riool of afvoer wilt laten ontstoppen, inspecteren, reinigen of vernieuwen.

Contact

Wilt u uw riool ontstoppen, bel dan Rioolservice Bergen op Zoom. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook. Na ontvangst van uw melding nemen wij contact met u op om aan te geven wanneer wij langs komen.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap