Rioolservice

Een probleem met uw afvoeren

Een van uw afvoeren of uw hoofdriool zit verstopt. Het water in uw wasbakken, gootstenen, douche, bad, wc, etc. loopt niet meer goed weg. Het langzaam weglopen van spoelwater is altijd de eerste indicaties dat er iets met uw afvoeren mis is. Waarschijnlijk is er ergens in uw huis een afvoerleiding verstopt. U kunt het zelf proberen, maar soms is een verstopping van dien aard dat u het zelf niet kunt oplossen. Dan is rioolservice noodzakelijk. Rioolservice Bergen op Zoom staat bij verstoppingen altijd voor uw klaar.

Rioolservice Bergen op Zoom lost uw probleem, indien mogelijk, dezelfde dag nog op en anders binnen 24 uur na melding van de verstopping.

 

Overal in uw afvoeren kunnen verstoppingen optreden. De oorzaken hiervan zijn velerlei:

 • Beschadiging van buitenaf (Ingroei van wortels, graaf en boorwerk);
 • Breuken (te veel druk op de leidingen);
 • Verzakkingen (onvoldoende steun en bevestiging);
 • Ophopingen van vuil en vet.

Rioolservice

Met een camera spoort rioolservice Bergen op Zoom elke verstopping op. Met de filmbeelden kunnen wij ook een analyse maken van de oorzaak van de verstopping. Samen met u bepalen wij dan de beste oplossing. Soms is alleen rioolreiniging voldoende, soms kan het probleem ook met een kleine reparatie worden opgelost. Bij de beeldanalyse kan ook blijken dat er meer aan de hand is. Dan is een grotere reparatie of zelfs vernieuwing van een deel van de leidingen of het riool aan de orde. Wij maken dan graag een afspraak met u over de planning en de uitvoering van de werkzaamheden.
Om bij reparatie extra zoek- en graafwerk te voorkomen, gebruikt rioolservice Bergen op Zoom apparatuur om de ligging van uw riool exact te bepalen. Dat scheelt later in de kosten.

Full service

Rioolservice Bergen op Zoom beschikt over alle hulpmiddelen en technieken om verstoppingen en zwakke plekken in uw afvoeren in en om uw huis op te sporen en te verhelpen.
Wilt u uw afvoeren of riool laten ontstoppen, dan bent u bij Rioolservice Bergen op Zoom aan het goede adres.

Contact

Zit u met een verstopping of heeft u klachten over de afvoeren in uw woning of kantoor. Neem dan onmiddellijk contact met onze rioolservice op. Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook. Wij nemen direct na ontvangst van uw melding of verzoek contact met u op om een indicatie te geven van het moment waarop wij langs zullen komen.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap