Rioolreiniging

Niet het eerste waar je aan denkt

Rioolreiniging is niet het eerste waar je aan denkt als je het hebt over onderhoud van je huis. Wanneer het water in uw afvoeren (toiletten, bad, douche, wastafels, gootstenen) echter slecht wegloopt of er af en toe een hinderlijke rioollucht in uw huis hangt, dan is rioolreiniging nodig om te voorkomen dat uw afvoeren en riolen uiteindelijk verstopt raken. Een rioolreiniging houdt in dat uw riolen onder druk worden doorgespoeld en dat alle vet-, vuil- en afvalresten worden verwijderd. Met onze speciale apparatuur kunnen wij op praktisch elke plek in uw afvoersysteem komen. Een rioolreiniging kan worden gecombineerd met een algemene rioolinspectie. Met een camera inspecteren wij dan het inwendige van uw riool. Zo kunnen wij eventuele zwakke plekken in uw riool aan het licht brengen (bijvoorbeeld breuken). Ook kunnen wij de redenen opsporen waarom zich vet, vuil en afval ophoopt op bepaalde plekken in uw riool. Hierbij kunt u denken aan verzakkingen of oorzaken van buitenaf, zoals wortel ingroei.

De opnamen van een rioolinspectie kunnen digitaal worden vastgelegd. Deze opnamen kunt u gebruiken in een aan- of verkoop procedure van uw woning.

Mocht bij een rioolreiniging blijken dat reinigen alleen niet voldoende is dan kunnen wij elke reparatie of vernieuwing van uw afvoeren of riool ook voor u verzorgen.

Rioolservice Bergen op Zoom staat dag en nacht voor u klaar om elke reparatie of vernieuwing professioneel en deskundig uit te voeren.

Om onnodig zoek en graafwerk te voorkomen bij het uitvoeren van reparaties, beschikken wij over apparatuur waarmee wij de ligging van uw riool tot op een paar centimeter nauwkeurig kunnen bepalen.

Wij beschikken over alle noodzakelijke apparatuur en materialen voor rioolreiniging, rioolontstopping, rioolreparatie, rioolvernieuwing en rioolinspectie.

Rioolreiniging

Waarom rioolreiniging?

Vervuiling van uw afvoeren wordt meestal veroorzaakt door:

 • Beschadiging van buiten af (bijv. Ingroeien van wortels, boringen, graafwerkzaamheden);
 • Verzakkingen (het vuil bezinkt);
 • Ophopingen van vuil en vet;
 • Breuken;
 • Los raken van verbindingen door hoge druk.

Mocht bij uw rioolreiniging blijken dat er meer aan de hand is, dan voeren wij kleine reparaties het liefst onmiddellijk uit. De materialen voor kleine reparaties bij wij altijd bij ons. Bij grotere reparaties van uw afvoeren, maken wij graag een afspraak. U ontvang dan van ons vooraf een offerte.

Contact

Meer weten over rioolreiniging al dan niet in combinatie met een rioolinspectie? Vul het vragenformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap