Rioolservice Steenbergen

Ontstoppingsdienst, rioolservice, rioolontstopping Steenbergen 7 dagen per week

Wanneer het u absoluut niet uitkomt raakt uw wc of een andere afvoer in Steenbergen verstopt. De wasbak in de badkamer, de gootsteen in de keuken loopt niet meer goed leeg, of er hangt een vieze rioollucht in huis. Het langzaam leeglopen van wasbakken, gootstenen en wc’s en / of stankoverlast zijn altijd de eerste aanwijzing dat er een probleem is met uw riool. Ergens in uw huis is een gootsteen verstopt, een wc verstopt, of een andere afvoer verstopt. Een verstopping komt altijd bijzonder ongelegen. Wanneer zich een verstopping voordoet, moet deze zo snel mogelijk worden verholpen.

Rioolreiniging Steenbergen staat bij dergelijke problemen altijd voor uw klaar.

Een verstopping kan zich op de gekste plaatsen en de gekste momenten voordoen. Het eerst wat moeten worden gedaan om een verstopping te verhelpen is de verstopping lokaliseren. Vervolgens moet beoordeeld worden of de verstopping via de bestaande afvoeren kan worden verholpen of dat de afvoeren zijn beschadigd en moeten worden gerepareerd of vernieuwd.

Ontstoppingsbedrijf Steenbergen beschikt over alle hulpmiddelen en technieken om verstoppingen in Steenbergen op te sporen en te verhelpen.  Kleine reparaties voeren wij direct uit. Voor een grotere maken wij graag een afspraak.

Oorzaken van verstoppingen

De meest voorkomende oorzaken van een verstopt riool, verstopte wc of verstopte afvoer zijn:

 • Beschadiging van buiten af (b.v. ingroei van wortels);rioolontstopping steenbergen rioolservice
 • Verzakkingen;
 • Breuken;
 • Ophopingen van vuil en vet.

Met een speciale camera kunnen wij elke verstopping in Steenbergen lokaliseren en met speciale apparatuur kunnen wij de ligging van uw riool exact bepalen. Dit voorkomt bij reparatie extra zoek en graafwerk.

Wij ontstoppen alle gootstenen, wc’s, afvoeren en riolen. Ontstoppingsdienst Steenbergen is daarom het juiste adres indien u uw riool, wc of afvoer wilt laten ontstoppen, inspecteren of reinigen.

Rioolontstopping Service 7 dagen per week

Indien mogelijk nog dezelfde dag en anders binnen 24 uur na melding van de verstopping lost de ontstoppingsdienst van Rioolservice Steenbergen uw probleem op.

Wilt u uw wc ontstoppen, uw gootsteen ontstoppen, of uw riool ontstoppen, bel dan ontstoppingsbedrijf  Steenbergen. Ook voor rioolreiniging kunt u bij onze rioolservice terecht.

Contact voor rioolservice, wc, afvoer en rioolontstopping Steenbergen

Zit u met een verstopping of heeft u klachten over de afvoeren in uw woning of kantoor. Neem dan onmiddellijk contact met ons op. Vul het vragen formulier op onze website in of bel ons. Mailen mag natuurlijk ook. Na ontvangst van uw melding nemen wij contact met u op om aan te geven wanneer wij langs komen.

Contact Contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Bergen op Zoom. Sitemap